حلوا یکی از خوشمزه‌ترین دسرهاست. این دسر خوشمزه دارای تنوع بسیاری است اما اکثر ما با حلوای ساده که در ختم و عزاداری سرو می شود آشنایی داریم.

اما من می‌خواهم به شما طرز تهیه حلواهای شیر و هویج و همچنین زرده را آموزش بدهم که بسیار خوشمزه و برای پذیرایی از مهمان مناسب است.

برای تهیه حلوای هویج همان طور که از اسمش پیداست از هویج پخته شده به صورت پوره استفاده می کنیم و خوشمزگی آن به همین هویج است.

با ما همراه باشید برای تهیه حلوای هویج خوشمزه افطاری

برای تهیه حلوای هویج چند عدد هویج را پخته و به صورت پوره در می‌آوریم و مانند حلوای مجلسی به همان میزان مواد را ترکیب کرده و بعد آنکه روغن و آرد به خوبی باهم تفت داده شد و رنگ آن تغییر کرد پوره هویج را اضافه می‌کنیم و در نهایت شربت حلوا را در فیلم آموزش داده است به مواد اضافه می‌کنیم.

چند نکته برای تهیه حلوای هویج:

  • اگر هم بخواهید از کره استفاده کنید باید مقدارش با میزان روغن مایع به همان اندازه باشد.برای حلوای هویج نباید خیلی حلوا را تفت دهید چون آرد هر چه بیشتر تفت بخورد رنگش تیره تر میشود و بهتر است رنگ حلوای هویج روشن باشد.
  •  می توان برای تهیه حلوای هویج از شیر به جای آب استفاده کرد که در این صورت حلوا هویج با شیر خواهیم داشت.
  •  زمانی که این حلوا با آرد تهیه می شود هویج آن نباید محسوس باشد و بهتر است آن را با میکسر به شکل پوره در آوریم یا اگر میکسر در دسترس نیست هویج را بپزیم و بعد آن را پوره کنیم.
  •  زمانی که پوره هویج آماده شد آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مقداری از آب آن تبخیر شود.
  •  هر چه نسبت هویج به آرد بیشتر باشد حلوای هویج خوشمزه تری خواهیم داشت.
برای تهیه حلوای شیر خوشمزه مواد زیر را تهیه می کنیم.

مواد لازم حلوای شیر:

  • آرد سفید: ۱ لیوان معدل ۱۳۵ گرم
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع: ۱۰۰ گرم
  • شکر: یک لیوان معادل ۲۰۰ گرم
  • هل: نصف قاشق چای‌خوری
  • زعفران: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شیر: نیم لیتر یا ۵۰۰ گرم
  • گلاب: نصف لیوان
  • وانیل: در صورت تمایل مقداری

آرد را روی شعله ملایم گاز تفت می‌دهیم و مدام به هم می‌زنیم تا آرد نسوزد و خیلی رنگش عوض نشود. وقتی بوی آرد بلند شد و خامی آرد گرفته شد از روی شعله آن را برمی‌داریم. کره را داخل ماهی‌تابه می‌ریزیم تا آب شود. نصف لیوان روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم. با هم مخلوط می‌کنیم و زمانی که گرم شد یک لیوان آرد را آهسته‌آهسته و از داخل الک به آن اضافه می‌کنیم. با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود. سپس یک لیوان شکر را به همراه هل و زعفران و در صورت تمایل کمی وانیل را به مواد اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم. حالا دو لیوان شیر را به مواد مرحله‌به‌مرحله اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم تا یکدست شود. نصف لیوان گلاب را هم اضافه می‌کنیم و باز به هم می‌زنیم تا حلوا خودش را بگیرد. زمانی که حلوا از لبه ماهی‌تابه جدا شود و به وسط آن جمع شود حلوای ما آماده است.

برای حلوای زرده که مخصوص همدان است نیز از تخم مرغ استفاده می کنیم که بسیار مقوی است. حلوای زرده مانند حلوای ساده است اما در آن تخم مرغ می زنیم.

حلوا زرده همدان دسری مقوی برای ماه رمضان:

حلوا زرده به علت داشتن تخم‌مرغ دسری مقوی و سالم برای ماه مبارک رمضان است. این حلوا برای سوغاتی نیز مناسب است و ظاهری مانند فرنی دارد با این تفاوت که رنگ زرد مایل به نارنجی دارد و از فرنی کمی سفتر است. این دسر خوشمزه در همدان با کوماج سنتی همدان سرو می‌شود. برای تزیین به‌صورت فینگرفود یا داخل قیف برای حلوای مجلسی و پذیرایی عالی است. در این دسر از موادی از جمله:

  • زرده تخم‌مرغ: ۱۰ عدد
  • شکر یا پودر شکر: نصف لیوان
  • گلاب: یک‌چهارم لیوان
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری

استفاده می‌شود.

در مرحله اول زرده‌ها را با هم ترکیب می‌کنیم. تخم‌مرغ یکی از مواد غذایی است که مرجع پروتئینی محسوب می‌شود و هر وقت بخواهند پروتئین غذایی را سنجش بزنند آن را با پروتئین‌های مرجع تخم‌مرغ مقایسه و اندازه‌گیری می‌کنند. بعدازآنکه تخم‌مرغ را کاملاً به هم زدیم شکر را به آن اضافه می‌کنیم و آن‌قدر هم می‌زنیم تا شکر داخل زرده ترکیب بشود.

وقتی مواد کاملاً ترکیب شد و زرده تخم‌مرغ حالت کرمی رنگ به خودش گرفت. حالا باید مواد را حرارت بدهیم تا زرده‌های تخم‌مرغ پخته شود. دو علت داره پختن زرده تخم‌مرغ یکی اینکه حاوی بیماری نباشه و دیگری اینکه به غلظت مناسب برسد. برای غلظت بیشتر می‌توانیم از نشاسته ذرت استفاده کنیم. حال مواد را روی حرارت غیرمستقیم قرار می‌دهیم. نشاسته ذرت را کم‌کم اضافه می‌کنیم تا مواد به قوام بیاید. و درنهایت زعفرانی که با گلاب قاطی شده است را به مواد اضافه می‌کنیم.

وقتی به غلظت مناسب رسید و رد قاشق روی حلوای شما ماند حلوای زرده آماده است و می‌گذاریم سرد شود و می‌توانید داخل قیف ریخته و تزیین کنید.

این بود طرز تهیه حلواهای خوشمزه و خاص.

منبع: https://blog.okala.com/


عنوان حلوای ,هویج ,می‌کنیم ,مواد ,زرده ,لیوان ,اضافه می‌کنیم ,حلوای هویج ,تهیه حلوای ,برای تهیه ,حلوای زرده ,مواد اضافه می‌کنیم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آپ تماشا لوبیا سیاه میگریت جرمنی: مرجع تخصصی مهاجرت به آلمان amina دکتر ستایش هر چی بخوای هست خانه کتاب سامسونگ گلکسی